Jostein Kvendset

Jostein Kvendset har bred ledererfaring gjennom å ha jobbet med ledergrupper, teamledelse og personalledelse, og har lang erfaring med endrings- og utviklingsprosesser gjennom flere år som leder på ulike nivåer. Han har en bachelor i økonomi og administrasjon fra TØH (nå NTNU Handelshøyskolen) i Trondheim. I tillegg har Jostein en Executive master fra BI med fordypning innenfor økonomi for beslutningstakere, strategisk ledelse og consulting. Han er nå i full sving med en ny Executive master med ledelse, makt og mening som første modul.

Jostein er en utpreget gründertype og entreprenør, han bygget opp Trio Regnskapsservice AS i Trondheim fra å være et lite regnskapsbyrå med fire ansatte til å bli et stort regnskaps- og rådgivningsmiljø med 30 ansatte, også i Surnadal, gjennom en periode på 15 år. I sin rolle i Trio har han jobbet med regnskap, økonomi, rådgivning og strategi for flere ulike selskaper. I Midt-Norge Maskinsenter var han CFO i to år hvor han jobbet hovedsakelig med å bygge opp en ny økonomifunksjon og smelte sammen to mindre selskaper til en felles organisasjon, der de i dag fremstår som en av landets største forhandlere av landbruksmaskiner med over 100 ansatte.

Jostein er en person som lever for og av endring. Han brenner for utvikling, og elsker å jobbe med selskaper og folk som utfordrer seg selv, og jobber målbevisst mot å bli en bedre versjon av seg selv. I utviklingsprosesser er det fokuset på individene som er viktig, for å kunne utnytte potensialet som ligger i menneskene i organisasjonen. Ledelse som fagfelt blir dermed verktøyet.

Han mener det er sunt å kjenne på litt usikkerhet når man tråkker opp nye spor som er ukjente, og er hele tiden på jakt etter mer relevant kunnskap. Kunnskapen kan like gjerne være fra gammel historie og filosofi, som fra moderne forskning.

Jostein bor på et gårdsbruk sammen med sin familie, og på fritiden er det mye idrett og styreverv innen idretten det går i. Han har sittet i styret i Søya, han er fotballtrener for aldersbestemte lag i Søya, og Jostein sitter i dag som styreleder i Surnadal IL fotball.

jostein@apollonradgivning.no

901 13 296