Kathrine Mauset ansatt som daglig leder i Sparebank­stiftelsen Surnadal Sparebank

Kathrine Mauset Foto: Sparebankstiftelsen Surnadal Sparebank
Kathrine Mauset Foto: Sparebankstiftelsen Surnadal Sparebank

Styret i Sparebankstiftelsen Surnadal Sparebank har ansatt Kathrine Mauset (41) i 20% stilling som daglig leder.

Mauset er utdannet siviløkonom fra Norges handelshøgskole i Bergen (NHH). Hun har bred erfaring innen bank, finans og næringsutvikling. Mauset har blant annet jobbet som analytiker i Danske Markets Corporate Finance, som regnskapskonsulent i AMFI Eiendom og de siste 12 årene som bedriftsrådgiver i Surnadal Sparebank.

– Vi i styret er meget godt fornøyd med å få Kathrine Mauset som daglig leder i Sparebankstiftelsen Surnadal Sparebank. Hun har god og rett kompetanse, både faglig og personlig, og vil sammen med styret sikre at stiftelsen drives i tråd med vedtektene og formålet og bidra til at Surnadal blir et enda mer attraktivt sted å bo og leve i, sier styreleder Lars Inge Kvande.

Mauset tiltrer som daglig leder i Sparebankstiftelsen Surnadal Sparebank i august 2021.

– Det er med stor glede jeg har takket ja til stillingen som daglig leder. Sparebankstiftelsen Surnadal Sparebank kommer til å bidra til bolyst, aktivitet og verdiskaping i lokalsamfunnet. Det er et arbeid som gir stor mening, og jeg ser frem til å jobbe sammen med styret for å utvikle stiftelsen videre, sier Kathrine Mauset.

Trollheimsporten skrev i mai denne saken om den nyopprettede stiftelsen, og hva den kan bety for surnadalssamfunnet.